Ne place

Noiembrie, 2017

Concert eveniment în Aula Magna

credit foto: travelbadgers

 sonoro

Aula Magna ASE a vibrat miercuri, 1 noiembrie 2017, în acordurile concertul In Disguise din cadrul Festivalului Internațional de Muzică de Cameră SoNoRo, ediția a XII-a (http://www.sonoro.ro/concerte/in-disguise). Seară magică în Aula Magna! Interpreți și repertoriu de excepție în acustica perfectă a sălii!

 


Decembrie, 2016

Concert Andrieș

credit foto: travelbadgers

O seară de decembrie în care Moș Crăciun a adus cadou un concert de de final de an cu Alexandru Andrieș, Ioana Mantulescu și Sorin Romanescu. O încântare pentru suflet și o energie strălucitoare care nu ar fi fost posibile fără implicarea KPMG Romania.


Aprilie, 2015

De ce eu?

de ce eu

Regizorul Tudor Giurgiu și producatorul Oana Giurgiu au onorat Aula Magna n-au facilitat întânirea cu cel mai nou film al lor, proiecția fiind parte a turneului de promovare a filmului De ce eu?

Bazat pe fapte reale, De ce eu? spune povestea lui Cristian (Emilian Oprea), un tânăr procuror idealist care încearcă să rezolve un complicat caz de corupție în tumultuosul context social-politic din România anilor 2000. Cristian investighează cazul unui coleg procuror suspectat de luare de mită, fals și uz de fals, sustragere de documente. Ancheta are însă implicații la nivel extrem de înalt și îi spulberă tânărului magistrat încrederea în justiție. Încercînd să descopere adevărul, Cristian intră într-o zonă periculoasă și se expune unor revelații dureroase și neașteptate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s