Home

Privește către viitor, ziua de ieri nu mai există.

Însă trecutul nostru, la orice nivel, ne aleargă pe spirala istoriei până ne lasă fără suflu și ne condiționează în desenarea viitorul pe care ni-l imaginăm. Mai bun, mai frumos, mai altfel, mai, mai, mai… Alergarea continuă către ceva ce am vrea să fie ne face să uităm de unde am plecat, ce ne-a făcut să strălucim, ce ne-a făcut să greșim, cine suntem, cum suntem,  de ce suntem și mai ales cum alegem să privim lumea din jurul nostru.

Tehnologia ne transformă viața în experiența unui sprint pe 100 de metri și orice pauză este incompatibilă cu un AZI din ce în ce mai nerăbdător, agresiv și prezent.

Un ochi aruncat timid către trecut, ca să putem privi viitorul cu ochii larg deschiși, este ceea ce ne propunem în încercarea de a înțelege ca ceea ce ni se întâmplă apăsător azi vine dintr-un trecut pe care fie nu-l cunoaștem, fie refuzăm să-l înțelegem.

 

 


Asociaţia Patrimark este o organizaţie non-profit a cărei misiune este de a promova şi valorifica patrimoniul cultural şi natural al comunităţilor locale pentru a susţine dezvoltarea durabilă a acestora. Obiectivele principale ale Asociaţiei Patrimark au în vedere educarea, informarea şi promovarea, cercetarea şi realizarea de activităţi culturale, în scopul îndeplinirii misiunii asumate.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s